Basistraining Mindful Leven

  • Laat je je te veel meenemen in de drukte van alledag?
  • Verlang je naar meer compassie met jezelf en met anderen?
  • Zou je meer vanuit gemak en innerlijke vrede willen leven?
  • Wil je meer verbondenheid en passie ervaren?

Als een of meer van bovenstaande vragen op jou van toepassing zijn, is deze training misschien wel iets voor jou.

Werkwijze

Mindful Leven begint bij de kunst van ‘niet doen’, van aanwezig zijn bij wat je NU ervaart en dat zonder oordeel verwelkomen. Ook al ervaar je niks….dan verwelkom je dat. Deze houding van liefdevol verwelkomen is de sleutel naar je (meer) verbinden met diepere lagen in jezelf.
Tijdens de training herstel je het contact met wat er in je leeft en oefen je om dat liefdevol te verwelkomen. Vervolgens kun je leren loslaten dat je iets moet dóen om erbij te horen of er überhaupt te mogen zijn. Dit geeft een diepe ontspanning, hetgeen leidt tot diepe verbinding met jezelf, je passies en met je omgeving. Mensen ervaren dit als heel vervullend en vreugdevol.

In deze training van 8 bijeenkomsten leer je de grondbeginselen van Mindful Leven. Elke bijeenkomst duurt twee uur en een kwartier en is steeds opgebouwd uit een stukje theorie, lichaamswerk en meditatief zitten, bewust bewegen of handelen. Tijdens de bijeenkomsten wisselen we ook ervaringen uit en is het mogelijk om kort te werken aan individuele thema’s. De groepen zijn klein: minimaal 4 en maximaal 8 personen.

Procedure

Wanneer bovenstaande informatie je aanspreekt kun je in een kennismakingsgesprek nagaan of deze training bij jou past. De kennismaking kan, als je dat liever wilt of het beter uitkomt, ook telefonisch zijn.