Contact

Wanneer je vragen hebt of je wilt aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek kun je een mail te sturen naar info@mariekelampe.nl.

Je kunt me ook bellen op 06-28733006. Spreek eventueel je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je buiten vakantieperiodes) binnen twee werkdagen terug.

Het kennismakingsgesprek heeft twee doelen:
-voor jou om een indruk te krijgen van mij en mijn manier van werken,
-voor mij om een indruk van jou en je begeleidingsvraag te krijgen zodat ik kan aangeven of ik iets voor je kan betekenen.
(Een aantal dagen) na het gesprek besluit je of je een vervolgafspraak wilt maken. We bespreken dan ook op welke manier je afspraken wilt maken (wandelend, in de praktijk of eventueel via beeldbellen).

Locaties:

EFT Relatie sessies en individuele sessies:

ADRES:
Randhoeve 221 – kamer 1.08
3995GA Houten
06-28733006

Parkeren kan zowel voor als achter het gebouw. Wanneer er voor het gebouw geen plek is, rij dan iets verder en ga met bocht naar rechts. Vervolgens de 1e rechts onder het gebouw door naar de P. Via een steegje is de voorkant dan weer te bereiken.

Het is ook mogelijk om ONLINE af te spreken.

Individuele begeleiding en coaching rondom werk kunnen desgewenst in de vorm van wandelcoaching plaatsvinden. Daarvoor spreken we dan af bij de Veldkeuken in Amelisweerd of we lopen het onverharde pad langs het Amsterdam-Rijnkanaal vanuit Houten richting Wijk bij Duurstede.