Gratis Ontwikkeladvies – NL leert door

Laatste nieuws op 1 september 2020: HELAAS is de SUBSIDIEPOT al OP. In 2021 komt er een nieuwe regeling voor ontwikkeladviezen. Dus laat weten als je daarin geïnteresseerd bent. Dan bericht ik je zodra de nieuwe regeling start.

Kun je niet wachten? Ben je NU geïnteresseerd in een onderstaand traject, neem dan contact op om samen de mogelijkheden te onderzoeken.

Zie voor meer informatie: https://www.hoewerktnederland.nl/

Gratis ontwikkeladvies 2021

  • Ben je eraan toe om eens een licht te schijnen op jezelf en je werk?
  • Wil je aandacht besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling rondom werk?
  • Lukt het niet om een goede balans te vinden tussen werk en privé?
  • Vind je je studie/werk leuk, maar loop je tegelijk ook regelmatig vast in bepaalde aspecten ervan?
  • Weet je niet goed wat je wil met je studie of werk?
  • Wil jij voorbereid zijn op de veranderende arbeidsmarkt en met plezier duurzaam inzetbaar blijven?
  • Loop je kans om je baan te verliezen of ben je je baan kwijt en/of zoek je werk?

Dankzij de regeling ‘NL leert door’ (van het ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid) kun je, rondom dit soort vragen, kosteloos een Ontwikkeltraject bij mij doen. Iedere Nederlandse inwoner boven de 18 jaar komt hiervoor in aanmerking: werkenden, niet werkenden, zzp-ers, flexwerkers etc.

Dit Ontwikkeltraject is een vervolg op de succesvolle 45+ trajecten in 2019 en de ontwikkeltrajecten voor iedereen in 2020.  Door de Coronacrisis zijn er mensen werkeloos geworden, is er minder zekerheid over de toekomst, heeft werk soms een andere inhoud gekregen en werken veel mensen thuis. Ook de digitalisering, technische ontwikkelingen en ecologische verduurzaming hebben consequenties voor de arbeidsmarkt. Dit zijn voor de Overheid allemaal redenen om de subsidiemaatregel voor iedereen voort te zetten.

Werkwijze
Tijdens het traject onderzoek je via een gedegen online programma je talenten en drijfveren en je kansen op de arbeidsmarkt.  Daarnaast schrijf je een persoonlijk document voortvloeiend uit de vragen die ik voor dit traject heb ontwikkeld. In de gesprekken gaan we meer de de diepte in  aan de hand van de uitkomsten van het online programma  en het persoonlijke document.  De vragen ‘wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik én waar liggen mijn kansen’ zijn daarbij leidend. Zo werk je toe naar een ontwikkelplan zodat je nu en/of in de toekomst blij kunt zijn met je werk én duurzaam inzetbaar blijft op de arbeidsmarkt.

Wanneer je op zoek wilt naar een nieuw beroep of nieuwe baan kun je desgewenst toegang krijgen tot een digitale arbeidsmarktverkenner. Zo kun je op zoek naar beroepen en vacatures die bij jou passen.

Wanneer je je nader wilt scholen, onderzoeken we of er passende online scholing te vinden is die ook onder de regeling ‘NL leert door ‘ valt. De kosten worden dan (deels) vergoed.

Procedure
Nadat je je hebt aangemeld plannen we de eerste sessie van 1,5 uur.  Daarna volgen nog twee sessies. Om de tijd optimaal te benutten bekijken we in elke sessie wat een zinvolle huiswerkopdracht is voor de tussenliggende periode.
De subsidieaanvraag wordt door mij verzorgd.

Je bent van harte welkom!

Meld je op tijd aan om in aanmerking te komen voor de subsidie in 2021!

Wil je een afspraak maken, heb je vragen of wil je eerst (telefonisch) kennismaken?
Neem dan gerust contact op!