Gratis ontwikkeltraject voor 45 plussers

Vijfenveertigplussers die minimaal 12 uur werken kunnen een gratis ontwikkeltraject volgen bij hiervoor geregistreerde loopbaancoaches. Ik ben hiervoor geregistreerd en kan een subsidiebedrag voor je aanvragen bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Doel van dit gesubsidieerde traject is dat je de regie van je loopbaan (meer) in eigen handen te neemt, zodat je op een duurzame, geïnspireerde en leuke manier je pensioenleeftijd kunt bereiken.

Werkwijze
In een kort traject van 4 contacturen verdiep je je in de vraag wat jij nodig hebt om met plezier te kunnen blijven werken, nu en in de komende jaren. Hierbij onderzoeken we je verlangens en behoeften en verkennen de mogelijkheden en  belemmerende factoren om te doen wat je eigenlijk graag wilt. Vervolgens werk je toe naar een ontwikkelplan voor de komende jaren.

Procedure
Nadat je je hebt aangemeld bij mij plannen we 2 sessies van 1,5 uur en een afrondende sessie van een uur. Om de tijd optimaal te benutten doe je ter voorbereiding op het eerste gesprek het nodige voorwerk. Hiervoor krijg je twee vragenlijsten toegestuurd. Ook voor de periodes tussen de sessies zul je opdrachten meekrijgen. De drie sessies vinden in een tijdbestek van 4 tot 6 weken plaats.

Heb je vragen? Wil je eerst telefonisch kennismaken?
Neem dan gerust contact op!