Lichaamswerk en meditatie

  • Merk je dat je vaak in je hoofd zit?
  • Voel je je verantwoordelijk voor meer dan je lief is?
  • Vind je het lastig om je te ontspannen?
  • Heb je (fysieke) spanningsklachten?
  • Ben je vaak vol oordelen over jezelf?

Wellicht heb je dan baat bij de wekelijkse lessen lichaamswerk en meditatie. Anderhalf uur om diep te ontspannen, te voelen wat je lijf je te vertellen heeft en met mildheid te verwelkomen wat er voelbaar wordt.

Veel mensen komen tot rust in een vakantie en nemen daarna steeds  voor om zich niet te laten meeslepen door alles wat er op ze afkomt. Echter voor je het weet heeft de drukte van alledag je weer in de greep. De training Lichaamswerk en meditatie geeft je tools in handen om ook door het jaar heen je rust en ontspanning te bewaren.

Werkwijze

Elke les bestaat uit bewegingsoefeningen om meer in je lichaam te zakken. Je leert om aanwezig te zijn in elke lichaamscel, in elke kilo. Je oefent met luisteren naar wat je lichaam je te zeggen heeft over jezelf: je behoeften, je noden, je verlangens, je dromen. Je traint om in het hier en nu trouw aan jezelf te zijn en vanuit daar je stappen te zetten. Zo ontstaat er een basis voor een waarachtig eigen levenspad.

Procedure

Steeds als er voldoende animo is (minimaal 6, maximaal 12 mensen) start er een nieuwe groep. Na een cursus van 10 bijeenkomsten kun je in een doorgaande groep gaan meedoen. De eerste les is bedoeld als kennismaking en is gratis. Wanneer bovenstaande informatie je aanspreekt kun je in een telefonisch kennismakingsgesprek nagaan of deze training bij jou past.