Loopbaan-Ontwikkeltraject voor Therapeuten en Coaches

  • Wil je graag je licht laten schijnen op jezelf in relatie tot je werk als therapeut of coach?
  • Wil je je bij het werken meer laten leiden door waarden die voor jou essentieel zijn?
  • Zoek je naar focus in de veelheid der dingen die je doet?
  • Is de verhouding werk/privé niet naar je zin?
  • Zoek je nieuwe inspiratie rondom je werk?

Heb je dit soort vragen? Dan kun je een een kort krachtig traject bij mij doen. Je sluit het traject af met een plan over hoe je je verder wil ontwikkelen als Therapeut/Coach en hoe je dat dat wil vormgeven in je praktijk.

Werkwijze

In vier de afspraken (totaal 5 uur) doorlopen we drie fasen:
– Verkennen
– Verdiepen
– Ontwikkelen
Bij het Verkennen gaan we in op de vraag waarmee je binnen komt. Je onderzoekt de geschiedenis ervan, je ontdekt de vraag achter je vraag etc.
Tijdens de Verdiepingsfase onderzoek je waarden, talenten, drijfveren, wensen en dromen. Ook kijken we naar wat je belemmert om voor elkaar te krijgen wat je echt wil. Deze belemmeringen kunnen in jezelf liggen en ook buiten jezelf.
In de Ontwikkelfase komen de ontdekkingen uit de eerste twee fasen samen in een ontwikkelplan. Een plan dat jou inspireert om mooie stappen te zetten.

Procedure
Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een intakevragenlijst en plannen we de eerste sessie. Aan het eind van deze sessie bepalen we samen of het voor jou iets toevoegt om online 1 of meer testen te doen. Daarna volgen nog drie sessies. Om de tijd optimaal te benutten bekijken we in elke sessie wat een zinvolle huiswerkopdracht is voor de tussenliggende periode.

Je bent van harte welkom!

Wil je een afspraak maken, heb je vragen of wil je eerst (telefonisch) kennismaken?
Neem dan gerust contact op!