Tarieven

Btw

Ik ben niet Btw plichtig, dus de onderstaande tarieven worden niet belast met Btw.

Kennismakingsgesprek

Gratis

Relatiebegeleiding

Omdat ik het belangrijk vind dat dit soort sessies financieel toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk stellen werk ik met een basis uurtarief van €100,- . In het algemeen spreek ik sessies van 1,5 uur af. Stellen kunnen ervoor kiezen om meer te betalen. Dit ‘meer’ bedrag reserveer ik voor mensen voor wie het basistarief te hoog is.

Individuele sessies

Voor particulieren (Individuele begeleiding, Loopbaancoaching)
Omdat ik het belangrijk vind dat dit soort sessies financieel toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk mensen werk ik voor particulieren met een basis uurtarief van € 90,-. Cliënten kunnen ervoor kiezen om meer te betalen. Dit ‘meer’ bedrag reserveer ik voor mensen voor wie het basistarief te hoog is.

Een individuele sessie duurt naar keuze 1 of 1,5 uur.
Een relatiesessie duurt 1,5 uur.

Coaching sessies betaald door de werkgever
Wanneer de werkgever de sessies betaalt is het tarief  € 125,- per uur.

Ontwikkeltraject
Dit kosten hiervan bepaal ik in overleg met jou en is afhankelijk van de lengte van het traject, de duur van de sessies en van je financiële situatie.

Annuleren van sessie

Tot 48 uur voor de individuele- of relatie sessie kun je kosteloos annuleren.
Stuur dan een mail naar info@mariekelampe.nl of bel/sms naar 06-28733006
Zie hiervoor ook de Algemene Voorwaarden.

Facturen

Aan het begin van iedere maand verstuur ik de factuur van de sessies in de maand ervoor. Deze factuur dient binnen twee weken betaald te worden.

Vergoeding door aanvullende verzekering

Bij een aanvullende verzekering vergoedt de verzekeraar vaak een deel van de individuele sessies. Klik hier voor meer informatie. (In het algemeen wordt relatietherapie helaas niet vergoed door verzekeraars.)